Apotheek Vleuten werkt tegenwoordig met een herhaalservice! Dat is wel zo gemakkelijk, zowel voor u als voor ons. De herhaalservice is bedoeld voor alle geneesmiddelen die u doorlopend gebruikt en voorgeschreven krijgt door uw huisarts. Wanneer uw geneesmiddelen bijna op zijn, bestellen wij alvast de recepten voor u bij de huisarts. Ongeveer een week voordat uw medicatie op is, krijgt u automatisch bericht via de e-mail dat de medicatie weer voor u klaarstaat.

Wanneer u zich hiervoor wilt aanmelden kunt u dit aangeven in de apotheek. Momenteel kunnen alleen patiƫnten die ingeschreven staan bij de huisartspraktijken in Vleuten van de herhaalservice gebruik maken. Dit zijn de huisartsenpraktijken: Puntenburg, Bronkhorst, Klein Alenvelt en Drost. De eerste keer zullen wij uw geneesmiddelen gelijktrekken en per geneesmiddel een benodigde hoeveelheid leveren, zodat alles tegelijk op is. Daarna zal de herhaalservice in gaan. In de meeste gevallen ontvangt u de medicatie eens per drie maanden. Bent u de medicatie anders gaan gebruiken of heeft u uw medicatie eerder nodig? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse dan kunt u een e-mail sturen naar assistenten@apotheek-vleuten.nl.