Voortaan is het mogelijk uw herhaalmedicatie af te halen uit de afhaalkluis. Dit kan tijdens en buiten de openingstijden van de apotheek. De afhaalkluis kunt u vinden naast de hoofdingang van het Gezondheidscentrum.

Welke geneesmiddelen mogen in de kluis?
Herhaalmedicatie kan worden afgehaald via de afhaalkluis. Koelkast producten en (meerdere) grote verpakkingen kunnen helaas niet worden afgehaald via de afhaalkluis.

Wat moet u doen om hiervan gebruik te maken?
Meld u eenmalig aan voor het gebruik van de afhaalkluis. Dit kan door een email te sturen naar de apotheek, assistenten@apotheek-vleuten.nl. Geef hierbij de volgende gegevens door: naam, geboortedatum, emailadres en mobiele telefoonnummer. Wij zullen u daarnaast vragen een automatische incassoformulier te tekenen.

Hoe gaat het afhalen in zijn werk?
U ontvangt een sms-bericht wanneer uw medicatie klaarligt in de afhaalkluis. Dit sms-bericht bevat ook een code. Door de code in te toetsen op de automaat krijgt u toegang tot uw medicijnen via het vak met daarop de tekst ‘PUSH’. Na het ontvangen van het sms-bericht heeft u 3 werkdagen de tijd om de medicatie af te halen. Dit kan tijdens of buiten de openingstijden van de apotheek.

Kan ik ook betalen via de afhaalkluis?
Nee, daarom vragen wij u een automatische incassoformulier te tekenen.