Maatregelen

Wegens de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de adviezen van het RIVM zullen wij de volgende maatregelen treffen. Aangezien de apotheekzorg onder de vitale dienstverlening valt, is het in uw en ons belang deze maatregelen te treffen. Wij rekenen daarom op uw begrip.

  1. Ervaart u ziekteverschijnselen door het Coronavirus zoals klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts, kom dan niet naar de apotheek. Er bestaat de kans dat u andere mensen, waaronder het personeel van de apotheek, besmet. Laat uw medicatie bij voorkeur door iemand afhalen zonder klachten of e-mail ons met het verzoek de medicatie te bezorgen (info@apotheek-vleuten.nl).
  2. Heeft u recepten in huis, lever deze dan niet in de apotheek, maar stuur een foto van het recept naar info@apotheek-vleuten.nl waarbij u uw naam en geboortedatum vermeldt. Vervolgens ontvangt u een email wanneer het recept verwerkt is.
  3. Wij verzoeken u om met niet meer dan 3 personen tegelijk in de apotheek aanwezig te zijn. Houd minstens 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers. Zijn er 3 personen aan het wachten, wacht u dan a.u.b. even buiten.
  4. Wij verzoeken u om binnen in de apotheek een mondkapje te dragen.
  5. U kunt in de apotheek alleen pinnen. Om lichamelijk contact zoveel mogelijk te vermijden is contant betalen voorlopig niet meer toegestaan.
  6. Bezoek de apotheek alleen als uw medicatie bijna op is of als u een recept van een arts heeft gekregen.

Bezorgservice

Ook kunt u een verzoek indienen voor bezorging van geneesmiddelen. Wij geven de voorkeur aan het bezorgen door de brievenbus om zoveel mogelijk het contact tussen u en de bezorger te vermijden. Wij vragen u er alert op te zijn dat uw kinderen of huisdieren niet uw medicijnen uit uw brievenbus pakken. Indien de medicatie niet door de brievenbus past, zal de bezorger de medicatie op de grond plaatsen, aanbellen en afstand nemen.